Curlinghest?

Curlinghest?

30. december 2022 Af [email protected]

Hvis vi hver især, ligger en hånd på hjertet og spørg os selv: “Er jeg curlingejer?” Hvad ville dit svar så være?

Er der virkelig så mange ligheder mellem “Curlingeforældre” og “Hestejere”?

Mange af os har måske en lettere tendens til at pylre om vores hest, pakke dem ind i vat. Vi er nogle der allerede selv har udnævnt os som “Curlingejer”

Kan boksen ikke blive ren nok? Man kan altid finde en ekstra lille pølle, der er smuttet ved siden af, eller kryppen, der har tørret mash op af siderne. Skal din hest også bo på 5 stjernet hotel, vi vil jo heller ikke selv ligge i en hestepærer og sove vel?

Skal hesten have klokker og gamacher/bandager på, når den er på fold. Din største frygt er, at din hest kommer til skade.

Pakker du din hest ind i vinterdækken, måske lidt for tideligt, fordi den skal jo heller ikke stå og fryse?

Hesten skal vel også have Osteopat, fysioterapeut og laser-behandlinger. Vi må ikke glemme de mindst 4 forskellige tilskudsfoder, den skal have. Hesten kan værken leve uden Biotin, Elektrolytter, Magnesium, B-Vitamin osv. Men mashen skal også være sukker og stivelsesfri. Gulerødder og æbler, de skal helst skæres i skiver.

Dit udstyr og tøj, er rent og klar til dagens træning.

Vi kan ærlig talt, godt sige, at vi er nogen der er bundhysteriske med vores kære heste.

Fra dækkenskift, foder, tager gerne selv mugetjansen, bunden i boksen skal gerne ligge snorelige, når vi er færdige, vandet skal skiftes. Selvfølgelig skal hesten på sommergræs, men det er ikke uden ondt i maven, når det regner eller blæser.