Lær os at kende.
Ad Advertorial

Lær os at kende.

25. december 2022 Af [email protected]

Ja, historien starter mange år tilbage. Men..

Jeg hedder Emily Christensen, Jeg er en 17 årig gammel pige, som altid har haft en stor kærlighed og passion for heste. Jeg har redet siden jeg var 3 år, har haft privilegiet af at have haft mine egne heste, siden dag ét.

Jeg har altid været dressurrytter, det kommer nok aldrig til at ændre sig😂Jeg har altid elsker, at kunne gøre en forskel for heste, og derfor elsker jeg at have chanceheste, projektheste og hjælpe til med tilridninger.

Ligenu har jeg 3 heste og en pony. Min pony hedder Dreaming Harmonie, hun er 20 år gammel og er en 1´er pony. Jeg har til maj i 2023 haft hende i 7 år, og hun skal aldrig herfra. Hun er uden tvivl min bedste ven, en jeg altid kan stole på. Hami eller Hamse, som vi kalde hende er efter Bay Noir Ox, og hendes mor er en Dansk Sportspony.

Dreaming Harmonie

Min første hest, som jeg fik til efter min ponytid. Fik jeg da jeg var 13 år. Hun er en Dansk Varmblods hoppe på 15 år , som hedder Kidogo Sødovergård. hende har jeg til marts haft i 5 år. Hun blev købt til min mor, som skulle ride ture og hygge med hende. Men med tiden blev det for kedeligt for hende, mig og hende havde noget specielt. Så jeg fik hende som ridehest. Kide, er kælenavnet. Hun er efter Blue Hors Hotline og Sødovergårds Lantinni til mor.

Kidogo Sødovergård

Min anden hest, som jeg selv købte. Hedder Sødovergårds St. Gazelle. Hun er 5 år og Dansk Varmblod. Jeg har haft hende siden september 2018, så 4 år. Jeg har selv tilredet hende, hun er føl af Kidogo. Gaze eller Baby er hendes kælenavne. Hun er efter Blue Hors St. Schufro og Kidogo Sødovergård.

Sødovergårds St. Gazelle

Min 4 hest, 14 års, Dansk Varmblods hoppe. Som vi skal bruge til avl. Hun hedder Kaylie. (Hun er stadig ny i familien, så der er endnu ikke et kælenavn (Men det kommer vel med tiden) Hun ankom til min stald den 4. December i år. Hun er efter Blue Hors Don Schufro.

Kaylie